lördag 19 februari 2011

Late 1940´s dress

Ett av mina absolua favoritplagg är denna vackra klänning i typisk 40 tals modell, ( krage, ärmar och längd är tidsenliga, men det syns lite dåligt på bilden. ) Tyget och mönstret är så himla fint att jag helst vill ha den hängande framme varje dag!
Denna skönheten fyndade jag av en fin vän som va snäll nog att sälja den till mig.
Har ni något plagg som ni tycker om sådär EXTRA mycket?


Translate; This late 1040´s dress I was lucky to buy from a friend who was kind enough to sell it to me. I love the fabric and patterns so much that I would like to have it hang visible to see everyday!
Do you have any dress, skirt or top which you is EXTRA special to you?
/ Lady A

3 kommentarer:

 1. alla mina klänningar har en speciell plats mitt hjärta..just nu ser jag fram emot att få bära en jag nyss köpt på secondhand, liiite tant varning men jag är just nu inne i en färgstark o blommig period...
  med ett skärp i midjan o ett par converce kommer den att bli super!!!

  kram fröken esperansa

  SvaraRadera
 2. Har mange kjoler som er spesielle, men en som går igjen er en fra 50- tallet i grønt, med sorte sløyfer ved skuldrene foran og bak. Kommer nok til å poste ett innlegg med kjolene mine. :)

  SvaraRadera
 3. Vilket roligt mönster! Vad jag favoriserar är det jag för tillfället kommer i. En stenhård semmel diet sista dagarna kan få konsekvenser i vad jag gillar. Jo. Förresten. En coctail klänning. 40-tal. Fyrkantig ringning.Blommor på mörkt botten. Ganska smal kjol del men med en veckad ngt längre lite släpaktigt över rumpan...Get the picture?Ska kolla om någon tagit en anständig bild av mig under ett nyårsfirande. Nykterheten var väl lite sisådära på den tillställningen...

  SvaraRadera