tisdag 8 juni 2010

Förberedelse

Vi håller på för fullt att fixa och ordna inför lillens ankomst. Phhu, vad mycket det är man ska tänka på.
På all denna förberedelse och förväntan har jag börjat sova jätte dåligt. Vaknar fler ggr om natten och behöver gå på toaletten , antar att den lille trycker på blåsan ordentligt nu. ;)
Jag vaknar också av att jag har värk och domningar i händerna, och ont i höften och axeln jag legat på. Eftersom man inte är sådär prima-ballerina längre så vänder man inte på sig som man brukar om natten.
Vi är nu i v 32 och jag längtar så tills vår bebis kommer!!


Translate; We are preparing ourselves for baby's arrival. I wake up several times at night and in pain. Luckily, I know of course why. Wow what I long for him to come./ Lady A

2 kommentarer:

 1. Tänk vad fort tiden går! Förhoppningsvis så vänder det efter ett par veckor igen. För mig var det likadant med domningar och toabesök fram ill ungefär vecka 34. Tyckte det var allra värst med att det tryckte så mot lungorna, blev så jobbigt att sova då. Det släpper eftersom magen brukar sjunka ned någon gång efter vecka 34. Tänk jag längtar lite efter den tiden :) Tror säkert att du redan prövat med en kudde under magen och benen? Det hjälpte mig men bara lite.
  Det kanske ändå är en tröst att SNART så är bebis ute!
  Spännande :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack! Ja, nu dröjer det inte så länge till. :)

  SvaraRadera