fredag 12 mars 2010

vad är det som kommer och går?


Vänner kommer och går men kärleken består. Så borde heta när man kommit upp i vuxen ålder.
En sak jag märkt av tydligt nu när man är gravid är att mobilen inte ringer lika ofta längre.
Man blir mer eller mindre socialthandikappad som gravid?
Iaf så är det inte någon som ringer mig en fredag eller lördag kväll för att höra om jag vill med ut. Jag dricker ju inte längre, så kan det va därför?
Ja.. jag undrar. Vad tror ni?

/ Lady A


4 kommentarer:

 1. Jag tror att folk inte vet vad en vän är. antar att dom bara har "suparpolare". Dom förtjänar inte dig. dom kan sitta där o roa sej med sin jävla "bag in da box".

  Vänner är folk som alltid ställer upp för varrandra. Kanske trodde man att ens "vänner" var ens vänner. men det märks snabbt när det kommer ett "hinder" i vägen. förjävligt. men å andra sidan så får man se den sidan av människorna som alltid ska vara en till lags i andra fall. Vilket är bra! för framtidmässigt så vet du nu vilka dina vänner är och vilka som är polar posers.

  Varför ställa upp för dom som inte ger nått tillbaka hädanefter? nä. Ser ens vänner en bara som en fest ateralj så kan det likaväl vara. Visst ska man festa och ha roligt på krogen tillsammans, men man ska även bara kunna sitta ner och inte göra något speciellt ihopa och ändå njuta av varrandras sällskap.

  Antar att folk ofta tar sina polare för givet. Det är det som är problemet. Folk är idioter och inser inte vad dom har förrän dom har förlorat det. Jävla Mongos.

  SvaraRadera
 2. Ja, tyvärr måste jag hålla med ovan. Den där skillnaden mellan suparpolare och vän verkar hårfin tills det faktiskt gäller. Och det är även något som kommer fram i tuffa lägen i allmänhet. Det är när man står som ensamast och skulle behöva vänners gemenskap som den försvinner om det blir 'svårt'. Du förtjänar mer.

  Att du är långt mer än en festateralj och har ett värde utöver det du har med en drink i handen bör vara fullständigt självklart för det är sanningen.

  Puss och varm kram på dig och er.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det där är lite svårt.
  Tycker inte det är så enkelt som att säga att "dom är inte dina vänner för nu hör dom inte av sig".
  Många vet inte hur din situation ser ut, vad det innebär att bli förälder.
  Och inte heller hur du känner, dom kan lika väl tro att du har andra saker för dig. Att du vill vara hemma och ta det lugnt och vara ifred. Att du blivit babycrazy och bara sitter och planerar vilken vagn du ska köpa haha och inte kan prata om något annat :P

  Du är ju en sån himla fin tjej så att dina vänner bara skulle vända ryggen till har jag svårt att tänka mig! Jag tror mest dom är osäkra.
  Visst, vissa kommer försvinna lite.
  Men det är mest positivt för du kommer märka vilka som finns kvar och verkligen är NÄRA vänner.

  Sen alla dom där bekanta och festpolarna är också kvar. Men inte just nu. Och sånt tycker jag iaf är ok. Viktigast är att dom nära finns och stödjer och har skoj med en.

  Många har ju också som prio att supa varje helg, no matter what liksom...

  Massa kramar till dig fina raringen! :)

  SvaraRadera
 4. Vet att Emma också kände så. Jag och Lina (vår storasyster) glömde ofta att fråga henne om hon skulle med ut. Men Emma tog saken i egna händer och bjöd in sig själv många gånger, och till sist fatta vi att hon känt sig utanför och att hon inte alls bara ville sitta hemma, vilket jag tror många tror om gravida kvinnor.

  SvaraRadera