måndag 30 augusti 2010

lovin

3 veckor har gått sen jag fick uppleva den viktigaste dagen i mitt liv. 3 veckor av fullständig lycka och kärlek. Dessa veckorna har bara flugit förbi. Känns som det bara va ett par dagar sedan man låg och hade värkar, upprymnd och spänd inför vad som väntade.

Jag har kollat upp lite om babysim och känner att det skulle va en mysig aktivitet att göra när vår lille Ian är i passande ålder. 3 månader bör barnen va innan man går på babysim. Ska bli spännande, hoppas han tycker om det.

Min kropp börjar återgå till sitt gamla jag, men än har jag ganska ont efter förlossningen. Inte så att jag inte står ut, och jag behöver inte äta värktabletter längre. Men på kvällarna när man varit igång hela dagen värker det rätt bra.
Jag trodde inte det skulle göra ont så länge efter förlossningen, men det är väl som hela gravditeten individuellt från mamma till mamma. Behöver man inte bli sydd efter så gör det säkert inte ont så länge.
På de 3 veckor som gått har jag tappat 12 kg. Och jag siktar på att gå ner 7 kg till, sen är jag nöjd.
Jag vägde inte så mkt innan jag blev gravid och tycker det kan va rätt kul med lite " kurvor" faktiskt. Men det är inget jag känner att jag kommer lägga ner kropp och själ för att nå. Just nu känns det så mycket viktigare att lära känna mitt barn och tyda vad han vill och behöver.
Translate; There are three weeks ago I experienced the most important day of my life. Three weeks of love and happiness. These weeks have gone so fast! It feels as if it were only a few days since the contractions started and we were excited for what awaited us.

I am still a bit sore after the birth. I never thought it would hurt for so long. But I guess it does not do it if you do not need stitches after.
But like all births and pregnancies, this is also individually.

I´ve lost 12 kg, and I wanna lose about 7 kg more. But i´ts not that important really..
Right now I just want to get to get to know my child and what he needs.

/ Lady A

6 kommentarer:

 1. Åh finaste du.... :) Miss u

  SvaraRadera
 2. Om några veckor kommer du ha glömt allt ont, det går fort. Vi började på babysim när mr.B var 3 månader. Det kan jag varmt rekommendera!

  SvaraRadera
 3. du är klok anna!

  hae du fått kontakt med aquasund? vi var och simmade i söndags, det är fortfarande lika mysigt. total mindfullness och avslappning! ska vi ses när vi kommer hem från tyskland?

  SvaraRadera
 4. Vad fint du skriver gumman.
  Och visst är det skönt att inte alls bry sig om sin kropp utan man vill lägga energi på nått helt annat - sitt livs kärlek!

  Låter jobbigt att du haft/har så ont efteråt....som du säger är det nog väldigt individuellt precis som hela graviditeten är!

  Ska bli mysigt att ses nästa vecka<3

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att se de härligt fina korten på er söte lille Ian!
  Tänk vad tiden går! babysim är verkligen att rekommendera, har inte börjat själv men ska nu det i höst. Har bara fått/hört positiv respons från andra mammor. Dessutom så älskar Elliot vatten så det lär bli prima!
  Det är ju ett väldigt mysigt sätt att umgås med sitt barn.

  SvaraRadera
 6. Härlig bild! Ja det är ung samma med vikten här, har gått ner 11 och har 6kg kvar. men jag kommer inte i nåt av mina gamla kläder så jag får gott kämpa lite jag, hehe. Man har ändrat kroppsformen lite har jag märkt. Jag som redan hade höft och rumpa har nu fått ännu mer extra ;-)

  SvaraRadera