lördag 30 april 2011

4 nightmary nights

Nej, nu fick det allt va nog. Efter 5 dagar och fyra långa, långa nätter säger jag stopp! Man behöver sova om natten, ja. Men jag älskar mitt barn mer än all framtida sömn för min egen del. Och så va det med det!
Translate: i' ve had enoughe! After five days and four long nights... I love my child more then all sleep in the world.
/ Lady A

2 kommentarer:

  1. Är kidsen redo för att sluta nattamma så brukar det gå som en dans, annars blir det ett satans hålligång. Jag vet att ni planerar att sluta för att Stoffe skall vara hemma och att Ian är så tuttig när du är med honom. W var precis likadan när han var med mig, ja och kan vara, men är inte alls sån när jag inte är hemma. Ungarna är ju inte
    dumma, de vet var mjölken finns. Oavsett så kommer det att bli bra. KRAM! ring om det är något.

    SvaraRadera
  2. TACK Lotta! Du vet ju precis hur det är och har samma tankar som mig om amning, skönt att ha nån som verkligen förstår det hela. de nätter som varit har varit en mardröm. Ilska och hysterisk gråt, sparkat i sängen av ilska och fäktat med armarna. Phuu.. Vaknat upp till 10 ggr per natt. En natt tog det ca 2 timmar innan han sov igen. Inatt amma jag.. Han vaknade 1 gång!! Inte svårt egentligen att välja där. När han fick bröstet gnydde han och suckade lyckligt. Så dåligt samvete jag fick då, tårarna rann och jag kände mig som världens monster. Så nu väntar jag tills han helt enkelt inte är intresserad av att nattamma.

    SvaraRadera