onsdag 1 februari 2012

Proud to b me!

Stolthet är en känsla jag tycker att fler ska anamma! Va stolt över sådant du åstadkommit som du aldrig trodde va möjligt, va stolt över din styrka, din personlighet. Va stolt över att kunna va stolt!!
Jag har en varm känsla i magen av stolthet över att jag kommit så långt med mig själv. I min själsliga utveckling och över att jag idag har ett arbete där jag får hjälpa andra människor.
Jag är stolt över att jag lever tillsammans med en fantastisk man, som är en ännu mer fantastisk pappa - som leder mig in på hur stolt jag är över att vara mamma. Att va mamma och bli mamma är den absolut största, mäktigaste och inte minst bästa händelsen i mitt liv. Jag känner mig komplett och ödmjuk inför livet.
Jag är stolt över min familj! Mamma, pappa och min bror. Min pappa som jobbat hårt för att vi ska kunna ha det bra, stolt för att min mamma varit noga med att uppfostra mig till att bli en stark och självständig person! Och min käre bror som även han jobbar hårt och vågat njuta av livet som det är.
Jag vore ingenting utan min familj!

Finns det något ni är extra stolta över?

3 kommentarer:

 1. Annika Strandbergonsdag, februari 01, 2012

  ååh fiiint! Du SKA vara stolt :)
  hmm..ja den frågan tåls att tänka på.. Jag är stolt att jag följde min yrkesdröm och jobbar med det jag så länge drömt om. Stolt att jag har vågat tala om mina rätta känslor för ngn, stolt att jag är självständig och en god människa och bra vän :) Ja det var visst en hel del att vara stolt äver :D

  SvaraRadera
 2. Jag blir så glad av att läsa detta! Jag är stolt över att jag tagit steget att starta egen firma, och mest av allt över Stella som är så underbart go och snäll. Vidare är jag stolt över att jag totalförändrade min personlighet under skoltiden från att ha blivit mobbad och inte våga säg ifrån till att vara självständig och (enligt min mening) stark som kvinna och inte ta skit!

  Du skall DEFINITIVT vara stolt över dig. Med vad du är och gör, och givetvis hur du är som person!

  SvaraRadera
 3. Ja stolt ska man vara! Jag är ocksp stolt över mig själv, över det jag har lyckats med i livet! Jag har övervunnit en massa och jag har vunnit :-) Och att vara mor, ja dte är nog det mest fantastiska av allt :-)

  SvaraRadera