söndag 15 april 2012

Back om track!

Hemma igen efter fantastisk semester i Vegas. Ni som varit i Vegas kan nog känna igen när man ska berätta hur man haft det och vad man sett... Var ska man börja?! Man blir alldeles berusad av alla intryck och är det i någon stad ordet " lagom" inte finns så är det här! The Orleans som Viva Las Vegas festivalen numera håller till ( från början va det på Gold Coast men det blev för litet) är ett relativ sunkigt hotell om man jämnför med hotellen som ligger på the Strip. Men vad gör det när du är omgiven av bra musik, vintageshopping av högsta klass och helt fantastiskt vackra och uppklädda människor?
Vi fick uppleva premiärvisningen av filmen " Bettie Page Reveals all" som är den första dokumentärfilmen som gjorts där den legendariska och ikonförklarade Bettie Page själv berättar med egna ord sin historia och om sitt liv.
Dans, bilshower, goda drinkar och massor av skratt tillsammans med fyra helt fantastiska fröknar , Tifa, Amelie, Emmelie och Linda- Marie, som man inte kan låta bli att älska! Tack fina ni för att ni gjorde min resa till den bästa!
Jag har fyndat så sjukt mkt fina plagg, skor, väskor, porslinsfigurer och smycken. Men det får bli till ett annat inlägg :)
Hoppas att ni alla haft en fin påsk!

6 kommentarer:

 1. Så ut som en herlig tur, du er så fin :)
  Gleder meg til å se mer bilder :)

  SvaraRadera
 2. Jisses. Va vacker du är!
  Vi pratar mycket om USA och det är ju drömmen att åka dit! Men nu får vi en bäbis i september och dom planerna får läggas ut sidan på obestämd tid. :)

  SvaraRadera
 3. Åh jag e så avundsjuk! Vill sågärna dra på VLV... kanske nästa år! Ser ut som du stortrivdes!

  SvaraRadera
 4. Love the Coro necklace and the silver lurex/lame dress!
  (You know me; LOL!)

  Looks like fun, wish I had the mental skills to go to a huge event like that, I freak out at Hemsby and that's not even half of the amount of VLV visitors.

  Sorry again if I bugged you about the Bettie documentary but it isn't the first, trust me, I've been obsessed with her since I was 11. :))

  SvaraRadera
 5. U look stunning love ur outfit u look like ditta von teese love from Dublin xx Leo.

  SvaraRadera
 6. Vad vacker du är!
  Jag vill också se Bettie Page Reveals All.
  Vet du var man kan få tag på den? :)

  SvaraRadera