fredag 27 januari 2012

Hair update

Efter bara en dag fick jag hem min leverans från Sivletto. De gör en aldrig besviken med sin service och det har jag varit snabb att meddela dem varje gång. De flesta butiker får bara mail när de har missnöjda kunder så jag vill gärna lyfta fram allt jag tycker är bra av de jag köper av via nätet.

Så- Sivlettos läggningsvätska. Jag applicerade vätskan i handdukstorrt hår. Jag rekommenderar att man lägger pincurls dagen efter man tvättat håret, håret är ju oftast lite halt och oformbart efter tvätt. Jag rullar sen alltid mitt hår med hotcurls som är lagom varma, inte brännheta så man bränner sig. Det gör bara mer skada än nytta på håret. Sen knyter jag en relativt stor sjal kring håret så att spolarna är på plats. På morgonen tog jag ur mina spolar och borstade igenom håret med en borste med svinhår. Den bästa borsten för mig när man gör frisyrer inspirerade från 40 och 50 talet. Håret blir glansigt och fint, och man slipper " clown" frisset vid utborstningen.

Efter utborstningen drar jag igenom formande pomade i håret och sprayar lite, lite spray. Va försiktig med hårspray så du inte får en " hjälm" av hår.
Håret har varit lockigt och hållbart hela dagen!
Uppdatering # 2 kommer imorgon. :)
Ha en fin fredag!

3 kommentarer:

  1. Så fin du ble! Skal til Stockholm første helga i mars, så da skal jeg innom Sivletto og kjøpe flaska jeg også! :)
    Kunne du vist hvordan den hårbørsten din så ut?

    SvaraRadera
  2. Superfint! Har oxå planer om att klicka hem den. Bor i Norge och det är verkligen helt omøjligt att få tag på läggningsvätska här!!!

    SvaraRadera